Tots els premis de la quarta edició d’El Segre de Negre

dilluns, 3 juny, 2019

El passat 1 de juny, a les 13.30 h al pati de l’Institut d’Estudis Ileredencs, va tenir lloc el lliurament dels premis dels diversos certàmens organitzats en el marc d’El Segre de Negre. Charo González, membre del jurat del Concurs de relats breus i microrelats, i Eulàlia Pagès, directora de Pagès Editors, van conduir l’acte de lliurament. 

Joaquim Micó va recollir el premi com a guanyador de la categoria de Relats breus amb el seu relat Dunkel (podeu llegir-lo a Segre.com aquí). L’accèssit va ser per al relat El bosc (llegiu-lo aquí) de Núria Fonoll. Tots els relats participants al II Concurs de relats breus van ser publicats durant el mes de maig al diari Segre, col·laborador del certamen, els quals rebran també una subscripció digital a Segre.com. 

En la categoria de microrelats #micronegre2019 a través de Twitter, el premi del relat guanyador va ser per a camontull @rtemisa1:

Estripà amb el tallaplomes la panxa de la nina. No li va agradar aquella llana fosca que en sortia. Volia explorar noves textures. Es girà cap a la cangur que lluïa un preciós pírcing al melic.#micronegre2019

També van recollir el seu premi els 5 finalistes del concurs de fotografia #Instanegre: @astron1919, @benjamin.vidal.31542, @joan_lluis_romero, @albert_castello i @owestphoto. 

Finalment, la botiga Calçats Giró del carrer Magdalena de Lleida va recollir el premi d’aparadors negres, concurs organitzat amb la col·laboració de l’associació Eix Comercial, a través de Facebook. 

https://www.segre.com/noticies/cercle/noticies/2019/05/03/premis_instane...